FDDD

Financi´┐Żle Dienstverlening & Detachering van Duin

Zelfhulp

Door mijn gokverslaving en autistische klachten ben ik in aanraking gekomen met zelfhulp. Zelfhulp is voor mij een zeer waardevolle aanvulling op de professionele hulpverlening gebleken. 

Ik ben aangesloten bij het Zelfhulpnetwerk Brabant-Zuidoost (www.zelfhulpnetwerk.nl) en gespreksbegeleider van twee zelfhulpgroepen.

Ik ben momenteel gespreksbegeleider in de zelfhulpgroep voor gokverslaafden (www.AGOG.nl). In deze lotgenotengroep delen wij in een veilige en herkenbare omgeving onze verhalen en werken we hard aan de gedragsverandering die nodig is om de gokverslaving de baas te blijven.

Daarnaast heb ik samen met het zelfhulpnetwerk in 2021 de zelfhulpgroep ASS (Autismespectrumstoornis) opgericht. In deze lotgenotengroep bespreken we in een veilige omgeving de uitdagingen waar we in het dagelijks leven tegenaan lopen. Vooral de herkenning bij en tips van anderen worden in deze groep als meerwaarde herkend.

In maart 2022 heb ik, als onderdeel van de lancering van het nieuwe logo van het Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant een portretfilm opgenomen

Ervaringsverhaal deelnemer over Autisme en Gokverslaving. - YouTube

In mei 2021 heb ik aan de plaatselijke krant een interview gegeven over deze onderwerpen (bron: MooiSonenBruegelkrant 26-05-2021)