FDDD

Financi´┐Żle Dienstverlening & Detachering van Duin

Dienstverlening

Binnen mijn onderneming bedrijf ik twee takken van sport:

Financiële dienstverlening

Heeft u geen kaas gegeten van boekhouden, wilt u zich liever beperken tot uw core-business of ontbreekt het u aan tijd om uw administratie te voeren en wilt u niet teveel kosten maken?

Dan bent u bij FDDD aan het goede adres. Met ruim tien jaar aan boekhoudervaring binnen zowel multinationals, midden als kleinbedrijf beschik ik over voldoende kennis en ervaring om uw vraagstuk op de juiste manier te beantwoorden.

In een vrijblijvend gesprek analyseren wij uw wensen en stemmen daar mijn dienstverlening op af. Met FDDD bent u gegarandeerd van een boekhouder met kennis, die graag (gevraagd en ongevraagd) met u meedenkt, altijd voor u bereikbaar is en die door het ontbreken van overheadkosten de kosten voor de dienstverlening op een zeer schappelijk niveau houdt. 

Financiële detachering

Gaat uw collega met zwangerschapsverlof? Is er een frisse wind op uw financiële afdeling nodig? Zijn er financiële werkzaamheden die u (tijdelijk) niet met vast personeel kunt of wilt invullen, dan bent u bij FDDD aan het goede adres.

Door mijn zeer brede ervaring onder andere in accountancy, vastgoed, gemeentes en in functies als administrateur, assistent-accountant of senior-medewerker financieel beheer ben ik breed inzetbaar. Daarnaast heb ik binnen het werkterrein als interim financieel professioneel geleerd problemen cq. uitdagingen snel te doorgronden en oplossingsgericht te werken.

Is u organisatie gehouden aan inhuur via zogenoemde "preferred suppliers", dan is dat geen enkel probleem. Goede kans dat ik in mijn netwerk reeds contact heb gelegd met deze partij en indien dit nog niet het geval is kunnen we dat direct tot stand brengen.

Heeft u (parttime of fulltime) tijdelijk behoefte aan ondersteuning, neem dan vrijblijvend contact op!